Графа тръгва на турне с армия от „греещи човечета“

Графа тръгва на турне с армия от „греещи човечета“

Графа ще пее пред публика от фенове и „греещи човечета“ по време на концертите от лятното си турне. След четирите поредни вечери, от 14 до 17 юли, на стадион (парк-център) „Юнак“ в София греещата армия ще завладее последователно Летните театри на Велико Търново и Варна, съответно на 22 и 26 юли. В Античен театър на Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а на сцената на Летния театър в Бургас Графа ще пее на 3 август.

През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите с видеа с „греещи човечета“, които изпълнителят публикува. Идеята за изработката им идва с новата песен „Ти грееш“ и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета им. Посланието е, че не трябва да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.

„Греещите човечета“ са симпатична част от противоепидемичните мерки, които организаторите са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите. Осигурени са дезинфектанти, потоците на движение са регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

За концертите Графа и музикантите му репетират ежедневно през последните седмици. Програмата е нова, включва последните му песни и най-големите хитове през годините. Музикалната продукция ще бъде представена за пръв път на стадион „Юнак“. Вълнението от предстоящата среща с публиката след няколкомесечната пауза за Влади Ампов и бенда му е голямо и неповторимо като емоция и ще направи концертите уникални.

Билетите вече са в продажба:

 

- Билетен център пред общината - пл. “Стефан Стамболов” 1;

- Туристически информационен център на ул. “Райко Даскалов” 1 (пл. “Римски стадион”);

- Билетна каса Античен театър на ул. “Цар Ивайло” 2 (вход откъм Музикална академия).

Можете да закупите своите билети и през онлайн мрежата на EVENTIM

 

Линк към видеото „Ти грееш“: http://youtu.be/vYdxa_lqgZg



                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Новини