Община Пловдив обявява началото на номинациите за третите „Годишни награди в туризма“

 

 

 

 

 

 

 

     От днес стартира състезанието за Третите годишни награди в туризма на Община Пловдив. Основната цел на събитието е да се отличат примери за добри практики и успешни партньорства в бранша. Ще бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия сектор, които полагат усилия за популяризирането на град Пловдив и утвърждаването му като разпознаваема и предпочитана туристическа дестинация.

     По предварително одобрен статут от Консултативния съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив ще бъдат отличени победители в девет категории:

  • „Нов туристически продукт в Пловдив за 2018 г.“ ;
  • „Туристическо събитие в Пловдив за 2018 г.“ ;
  • „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 г. “ – места за настаняване  категория 1 и 2 звезди;
  • „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив  за 2018 г.“ – места за настаняване категория 3 звезди;
  • „Най-добри резултати за хотелиерската индустрия в Пловдив за 2018 г.“ – места за настаняване  категория 4 и 5 звезди;
  • „Ресторант на 2018 г. в категория от 1 до 5 звезди” (в т.ч. и заведения за бързо хранене);
  • „Питейно заведение на 2018 г.” (кафе-аперитив, винарна, бирария)
  • „Кафе-сладкарница на 2018 г.” (кафе-сладкарница, сладкарница, сладоледен салон, кафене и др.)
  • „Бар и нощно заведение на 2018 г.” ( коктейл-бар, дискотека, пиано-бар, нощен бар и др.)

      Тази година кандидатурите за наградите ще се подават по електронна поща на адрес: marketing@plovdiv.bg , съгласно предварително посочени изисквания за всяка една от изброените категории.

       Експертна комисия, съставена от членове на Консултативния  съвет по въпросите на туризма към Община Пловдив, ще обработи данните в изброените категории и според съответните критерии ще излъчи номинации. В  последващо анкетно онлайн-гласуване пловдивчани ще могат да изберат победителите в категориите.

Срокът за подаване на документи за участие в надпреварата е до 31 март 2019 година. Подробна информация за провеждането на конкурса и начина на кандидатстване  са описани на интернет страницата www.visitplovdiv.com., както и на фейсбук страницата visitplovdiv.  Спечелилите участници ще бъдат обявени на тържествена церемония през месец  юни 2019 г.

Община Пловдив призовава всички представители на туристическия бранш от Пловдив да участват активно в Годишните награди в областта на туризма 2018, тъй като това е добър начин да представят своя продукт и резултатите, които са постигнали през изминалата година.

 

 

                 Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Новини