Открийте красотата на Грузия чрез фотоизложбата „Национални паркове на Грузия“

Посолството на Грузия в Република България има удоволствието да представи фотоизложбата "Национални паркове на Грузия", която ще се проведе от 13 до 19 май 2024 година. Изложбата е разположена в Къща на Верен Стамболян, където постоянната експозиция на Димитър Киров също може да бъде разгледана.

Фотоизложбата е организирана по повод Националния празник на Грузия - 26 май, който отбелязва Деня на Независимостта. Тази година подкрепата на събитието е осигурена от Община Пловдив и Общински институт „Старинен Пловдив“.
Фотоизложбата "Национални паркове на Грузия" представя вълшебни гледки и природни богатства на Грузия, улoвeни от обектива на изтъкнати фотографи. Посетителите могат да се насладят на богатото културно наследство и дългогодишните традиции на страната.

Грузия и България имат дългогодишни дипломатически взаимоотношения, които датират от почти 33 години. Отношенията между двете страни са символ на стремежа към задълбочаване на сътрудничеството във всички области на взаимен интерес.

Адресът на събитието е ул. „Кирил Нектариев“ №15, град Пловдив. Входът за фотоизложбата е свободен за всички посетители, които желаят да се насладят на уникалните кадри и да разгледат природата и културата на Грузия. 

Официалното откриване ще бъде на 15 май от 16:00 ч.

Не пропускайте възможността да се потопите в красотата на грузинските национални паркове и да отпразнувате културата и историята на тази дивно красива страна.

Заповядайте да споделите красотата на Грузия в сърцето на Пловдив!                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Събития

Купи билети