Соня Йончева на пресконференция в къща Хиндлиян ден преди концерта

Световната оперна прима Соня Йончева посети Стария град на Пловдив. Пловдивчанката избра една от най-емблематичните къщи - тази на търговеца Степан Хиндлиян, за да направи своята пресконференция преди гала-концерта й „Завръщане”, на 25 август на Античен театър. Оперната прима и нейният екип приеха поканата на директора на ОИ „Старинен Пловдив” срещата с медиите да се осъществи в двора на къща „Хиндлиян”. С елегантен букет, опакован в хартия с ноти, Богомил Грозев посрещна видната пловдивчанка.

В пресконференцията участваха Божидар Божкилов - младият и талантлив бас, който ще се качи заедно със Соня Йончева на сцената на Античния театър, Маестро Найден Тодоров и оперният певец Марин Йончев - брат на Соня Йончева. Водещ на събитието беше известният журналист и автор на филма за оперната прима - Георги Тошев.

По време на пресконференцията Соня Йончева разкри част от изненадите, които ще поднесе на публиката на Античен театър, както и че й предстои заснемане на нов клип в България, част от новия й албум.

„Този концерт е много специален за мен. На сцената ще изляза не като оперната прима, а като пловдивчанката Соня, която иска да Ви попее!“. С тези думи световноизвестнaта оперна певица аносира прастоящия си концерт в Пловдив - градът, в който тя е родена и е израснала.

                 Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Събития