С Коледно матине Старинен Пловдив финализира ПРАЗНИЦИ СВЕТЛИНА и НАДЕЖДА

"Най-добрият начин да направите добро за децата е да ги направите щастливи", казва Оскар Уайлд. А ние, от ОИ „Старинен Пловдив” решихме да закрием ПРАЗНИЦИ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА като Ви изпратим най-чистата енергия и най-искрените усмивки с  най-вълнуващия талант – детския.

Каним Ви на коледно матине на 21 декември 2019 г. в 11:00 в Балабанова къща в Стария Пловдив. За да Ви пожелаем светли и споделени празници сме поканили детска вокална група „Пеещите котенца“. Талантливите малчугани ще изпълнят 7 песни, чийто автор е основателят на формацията Невена Кючукова, която повече от 40 години работи с деца и твори за тях. Част от песните са на коледна тематика „Дядо Коледа“, „Седемте джуджета“, „Сняг вали“. В коледното матине са включени и някои нови песни от репертоара на вокалната формация.  

В празника ще участват и порасналите „Пеещи котенца“ Николет Ковачева (класическа китара), Белослава Петрова (цигулка) и Дейми Велчева (пиано). Трите момичета са възпитаници на Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ в Пловдив и са лауреати на национални и международни конкурси. Белослава и Дейми са Горди членове на успелите деца на България на фондация „Димитър Бербатов“.  

Коледното матине започва в 11:00 часа на 21 декември 2019 г. в Балабановата къща в Стария Пловдив.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!                Share on facebook
Календар на събитията  

Календар и събития

 

< Събития